Аделина Алексиева

Александър Желев

Александър Ценов

Биляна Димова

Благовест Кирилов

Благовест Михайлов

Благовеста Владкова

Бойко Гигов

Васил Гълъбов

Виргиния Димитрова

Веселин Георгиев

Веселин Кънчев

Веска Георгиева

Георги Георгиев

Георги Попов

Георги Яначков

Десислава Иванова

Димитър Божков

Димитър Жечев

Димо Чотров

Евгени Димитров

Евгени Крайчев

Евгений Петров

Елена Върбанова

Елена Радованова

Ивайло Атанасов

Иван Костов

Иванка Корбанколева

Илиана Попова

Ина Николова-Ян

Красимира Филипова

Лъчезар Стоев

Магдалина Узунова

Даниел Кулеша

Мариана Горанова

Марин Георгиев

Марин Маринов

Мария Ненова

Мария Петрова-Николова

Марко Тодоров

Милена Крумова

Митко Василев

Михаил Комитовски

Младен Милушев

Надежда Томова

Огнян Андреев

Пенчо Хубчев

Петър Колев

Пламенка Боровска

Ралица Ковачева

Румяна Бошнакова

Санел Пургич

Сашка Александрова

Светла Василева

Спилко Хубенов

Станка Мурджева

Стефан Стефанов

Ташко Николов

Христомир Йорданов

Цвете Генадиева

Чавдар Хардалов

Юлия Попова

Име и титла Маг.-ик. Евгений Петров
Специалност Mаркетинг и мениджмънт
Стая  
Приемно време  
Телефон  
Имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Дисциплини
Маркетинг
Маркетинг на индустриалните стоки
Производствен мениджмънт

Биография

Евгений Петров е завършил „Международни икономически отношения“ в Университета за национално и световно стопанство, София през 1985 г.. Работил е в продължение на 6 години като научен сътрудник последователно в Научния център на Държавния комитет за наука и технически прогрес (впоследствие Държавен комитет за изследвания и технологии), в Института по икономика и управление на Министерство на икономиката и планирането и в Института по финанси на Министерство на финансите. Една година е работил като главен специалист в научния институт на “Информационно обслужване“ АД. От октомври 1992 г. в продължение на три години е ръководител на отдел „Сътрудничество с Германия, Австрия и Швейцария“ на Българска стопанска камара. След това е ръководител на представителството на фирма „Рааб Кархер“ АД в България и управител на “Рааб Кархер България“ ЕООД. От ноември 1999 г. за една година изпълнява длъжността на икономически директор на „"ЕТС Юропиън Текстайл Кънсълтинг Ботевтекс и сие“ КД. От април 2001 г. до края на 2008 г. е управител на „Канда България“ ЕООД. От април 2009 г. до края на 2011 г. е ръководител на проекти в „Център по маркетинг и мениджмънт“ към ФаГИОПМ. От януари 2012 г. е координатор на ДААД-проекта на ФаГИОПМ. След петмесечна специализация в Технически университет Брауншвайг, от октомври 1992 г. е хоноруван преподавател във ФаГИОПМ. Води лекции и упражнения по дисциплините „Маркетинг“ и „Маркетинг на индустриалните стоки“ за специалностите „Индустриален мениджмънт“ и „Стопанско управление“, както и по дисциплината „Производствен мениджмънт“ в специалност „Общо машиностроене“. Преподавал е също така по дисциплината „Маркетинг“ в специалност „Компютърни системи и технологии“. В преподавателската си работа успешно съчетава теоретични знания с практически опит. Ръководител на значителен брой дипломни работи по маркетинг. Докторант в Стопанския факултет на ТУ – София. Многократно е бил на специализация в Технически университет Брауншвайг, ФОМ -Висше училище по икономика и мениджмънт, Есен, Университет Лайбниц, Хановер.

Публикации и научна дейност

Автор на публикации в областта на маркетинга и мениджмънта.

Научни изследвания и интереси

В областта на маркетинга и мениджмънта, в частност маркетинг на индустриалните стоки и мениджмънт на индустриалните предприятия.

Обществена дейност

Член е на Асоциацията на преподавателите по икономика и управление в индустрията и на Българската асоциация по маркетинг.